A-kontrol

Videoovervågning

Opsætning af video-overvågning

Videoovervågning for erhverv

Hos A-Kontrol kan vi levere og opsætte trådløst video overvågning af jeres firma. Dette man kan tjekke live via internettet, da der bliver overført still billeder hvert 5 sek. hvis der sker noget begynder video overvågningen og optage det der sker og man bliver varslet via en sms eller E-mail. efter kort tid modtager man en mail med video klippet så man kan se hvad der er sket. dette kan man så overdrage til politiet.

Virksomheder må gerne optage, hvad der sker i virksomheden og på dens arealer, når man ved tydelig skiltning på indgangsdør og porte gør opmærksom på, at der er videoovervågning.

Man kan i særlige tilfælde søge om tilladelse til at filme i ”det offentlige rum” – det vil typisk dreje sig om områder lige op til virksomheden, hvor alle har adgang. (fortov, gangsti, P-plads, havnekaj, grønne områder osv.)

Videoovervågning for private

Vi værner alle om vores hjem. Her skal være fredeligt og roligt – her skal der være trygt!

Desværre er hjemme røverier og overfald ikke længere noget vi kun hører om fra udlandet, men et stigende problem i Danmark. A-Kontrol kan levere og opsætte trådløs videoovervågning i dit hjem. Samtidigt opsætter vi en klar og tydelig skiltning ved alle indgangsdøre, så alle ved at dit hjem og din familie er sikret optimalt. Det har stor præventiv effekt!

Video-overvågningen optager hvad der sker og gemmer det via Internettet på en server til evt. senere brug. Som privat person er det tilladt at optage, hvad der sker i ens eget hjem, blot man ved skiltning på indgangsdøre gør opmærksom på, at der er videoovervågning på området.