A-kontrol

Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://a-kontrol.dk.

Behandling af persondata 

Det er A-kontrol/Martin Albæk, som behandler alle persondata.

A-kontrol modtager persondata i forbindelse med køb af ydelser. De sendes via e-mail eller bliver oplyst pr. telefon. De opbevares i webmail via simply.com.

Personoplysninger fx navn, adresse, telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse samt CVR-nr. opbevares sikkert. Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

Der er installeret antivirusprogram på computer, tablet og mobiltelefon. Der tages jævnligt backup. Gamle backups slettes løbende.

simply.com

Alle mail og godkendelser sendes, og modtages via mail. Mailen er opsat hos simply.com, og der er indgået en databehandleraftale med simply.com.

Risikoen for brud på sikkerhed

Kunder underrettes i forbindelse med et eventuelt brud på sikkerheden. Hvis dine data er berørt, vil du får besked inden for 72 timer efter, at brud på sikkerheden er opdaget.

Indsigelse

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at A-kontrol behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, som A-kontrol har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Du kan rette henvendelse til A-kontrol hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger A-kontrol ligger inde med.

Henvendelse kan ske via mail.

Læs mere om  A-kontrol cookiepolitik her

Læs mere om Datatilsynet her.