A-kontrol

Brandmateriel

Vi tilbyder eftersyn og servicering af alle former for brandmateriel

Menneskeliv og store værdier står på spil når der opstår en brand. A-Kontrol har ekspertisen til at udføre serviceeftersyn. Vores serviceteknikere køre ud i alle brofaste dele af landet.

Vi tilbyder eftersyn og servicering af alle former for brandmateriel, ABDL anlæg, samt hjertestarter / førstehjælpsudstyr i virksomheder.

Opret en serviceaftale

A-Kontrol tilbyder desuden faste serviceaftaler. Vi tegner en serviceaftale med dig som kunde og kommer så ud og servicerer dit brandmateriel minimum 1. gang årligt eller efter behov. Vores serviceteknikkere arbejder naturligvis ud fra gældende bestemmelser og krav.

Kontakt os for serviceeftersyn

Er det ved at være tid til et brandeftersyn af din virksomheds brandmateriel, eller skal I have suppleret op, så kontakt os på tlf. 30 20 24 68.

Hvad siger lovgivningen?

Ifølge DS/EN 671-3 skal der foretages tilsyn med vandfyldte slangevinder en gang om året og trykprøves hvert 5. år.  Eventuelle fejl udbedres straks. Her kontrolleres visuelt for tilgængelighed, synlige skader etc. Samtidig skal der hvert år foretages en funktionsprøve. Her kontrolleres der blandt andet om vandføringen er tilfredsstillende.